Motion graphic design & special effects

Wij zijn experts in het creëren van motion graphics die uw boodschap tot leven brengen en uw publiek aanspreken.

 

Of het nu gaat om leaders voor programma's, explanimations, geanimeerde logo's of het bewerken van bewegend beeld - wij hebben de kennis en ervaring om uw ideeën om te zetten in opvallende motion graphics. Onze ontwerpers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën en zijn in staat om uw merk of product op een creatieve manier te presenteren.

 

Maar wij doen meer dan alleen het ontwerpen van motion graphics. Wij zijn ook ervaren in het begeleiden en regisseren in greenscreen studio's en het verwerken van het materiaal daarvan. Zo kunnen wij uw project van begin tot eind verzorgen en zorgen voor een naadloze integratie van de motion graphics in uw video. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bewerken van bewegend beeld, zoals bijvoorbeeld het wegpoetsen van een logo of het toevoegen van elementen aan een bestaande video.

Een greep uit onze producties:

BNNVARA

Pak de macht

Sawa Rotterdam

Social media campagne

Toyota

Grote kleine autoweken


CompaNanny

Tess

Beerwulf

Social media campagne pitch

Amstel next

campagne


Dr. Schaer

Valentijnsdag social media campagne

AT5

Bureau 020 leader

Net5

Expeditie Robinson leader


 Of je nu een marketeer bent die een krachtige promotievideo nodig heeft, een videoproductiebedrijf dat op zoek is naar een betrouwbare partner voor motion graphics en special effects, of een bedrijf dat een animatie nodig heeft om een complex idee uit te leggen - wij staan voor u klaar!

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij jouw kunnen helpen met motion graphic design of special effects!

Bescheidenheid is goed, maar soms moet je uitblinken!